Hydrogeoloog / Grondwater Innovator
We zijn op zoek naar een ervaren hydrogeoloog / ingenieur grondwater modellering. Een echte grondwater innovatordie de uitdaging opneemt om onze technologie en unieke data te beheren, te analyseren en te visualiseren tot een slim grondwater sensornetwerk.

Klik hier voor meer informatie over vacature Hydrogeoloog / Grondwater Innovator bij iFlux nv in Niel, Antwerpen
Programmamanager Waterveiligheid met netwerk
Als programmamanager Waterveiligheid ben je verantwoordelijk voor het kennis- en onderzoeksprogramma van STOWA op het werkveld waterveiligheid. Je verbindt dit met de overige werkvelden van STOWA. Je geeft samen met de programmacommissie met visie sturing aan de inhoud van het onderzoeksprogramma en vertaalt dit naar concrete projecten.

Klik hier voor meer informatie over vacature Programmamanager Waterveiligheid met netwerk bij STOWA in Amersfoort
Medewerker milieu, compliance en duurzaamheid
Als parttime medewerker milieu, compliance en duurzaamheid adviseer je in- en externe stakeholders over juridische en beleidsmatige aspecten van bestaande en beoogde ketens. Daarnaast help je juridische barrières te slechten en ondersteun je in- en externe beleidsmakers met relevante milieu-informatie.

Klik hier voor meer informatie over vacature Medewerker milieu, compliance en duurzaamheid bij AquaMinerals B.V. in Nieuwegein
Adviseur stedelijk water en klimaatadaptatie
Arcadis zoekt een enthousiaste, ervaren adviseur die complexe vraagstukken zelfstandig oppakt. Resultaten vertaal jij in adviezen voor onze klanten. Daarmee geef je vorm aan water in stedelijk gebied in relatie tot veiligheid, klimaatbestendigheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Jij bent expert waterhuishouding binnen integrale ruimtelijke ontwikkelingen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur stedelijk water en klimaatadaptatie bij Arcadis Nederland in 's-Hertogenbosch, Amsterdam, Zwolle, Assen
Ervaren adviseur natuur en biodiversiteit
Hoe we omgaan met de natuur is een actueel maatschappelijk thema. Sla de krant open en er is minimaal één artikel dat gaat over ontwikkelingen die raken aan natuur. Als ervaren adviseur bij Arcadis, adviesgroep natuur & biodiversiteit begeef je je in die wereld. Daarbij zoek je continu een balans tussen economische afwegingen, natuurwetgeving en kansen voor de biodiversiteit.

Klik hier voor meer informatie over vacature Ervaren adviseur natuur en biodiversiteit bij Arcadis Nederland in In overleg
Zoek in kandidaten:  

Wat kost het plaatsen van een vacature?

Een vacatureplaatsing kan al vanaf € 495,-.
Wij plaatsen de vacature voor u op watervacatures.nl en op onze partners sites: h2owaternetwerk.nl, waterbouwsite.nl, infrasite.nl en techniekjobboard.nl
Tevens plaatsen we de vacature als standaard vacature (functietitel, bedrijfsnaam en link naar volledige vacature) 2 weken achtereenvolgend in de wekelijkse nieuwsbrief "Waterstand" van H2O / KNW (Koninklijk Nederlands Waternetwerk).
Uiteraard plaatsen we de vacature door op social media (Twitter en Linkedin) middels diverse kanalen.

Ook kunt u een TopVacature plaatsen. Deze valt extra op omdat deze met beeld/foto meedraait in de slide show bovenaan iedere pagina op Watervacatures.nl. Tevens is een TopVacature zichtbaar op de home pagina van Watervacatures.nl onder de oranje balk met TopVacatures.
In de wekelijkse nieuwsbrief "Waterstand" wordt een TopVacature 2 weken achtereenvolgend gepresenteerd met functietitel, bedrijfsnaam, logo, korte intro vacature en link naar volledige vacature. Topvacatures staan altijd bovenaan in de nieuwsbrief.
Indien u hier gebruik van wilt maken, neem dan even contact met ons op, info@watervacatures.nl

Wilt u meer weten over onze partners?

Meerdere vacatures in 1x aanschaffen of gebruik maken van een vacature jaarslot? Neem dan even contact met ons op voor een offerte op maat met korting, info@watervacatures.nl.

Prijzen zijn Exclusief 21% BTW.


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO