Hydrogeoloog / Grondwater Innovator
We zijn op zoek naar een ervaren hydrogeoloog / ingenieur grondwater modellering. Een echte grondwater innovatordie de uitdaging opneemt om onze technologie en unieke data te beheren, te analyseren en te visualiseren tot een slim grondwater sensornetwerk.

Klik hier voor meer informatie over vacature Hydrogeoloog / Grondwater Innovator bij iFlux nv in Niel, Antwerpen
Programmamanager Waterveiligheid met netwerk
Als programmamanager Waterveiligheid ben je verantwoordelijk voor het kennis- en onderzoeksprogramma van STOWA op het werkveld waterveiligheid. Je verbindt dit met de overige werkvelden van STOWA. Je geeft samen met de programmacommissie met visie sturing aan de inhoud van het onderzoeksprogramma en vertaalt dit naar concrete projecten.

Klik hier voor meer informatie over vacature Programmamanager Waterveiligheid met netwerk bij STOWA in Amersfoort
Medewerker milieu, compliance en duurzaamheid
Als parttime medewerker milieu, compliance en duurzaamheid adviseer je in- en externe stakeholders over juridische en beleidsmatige aspecten van bestaande en beoogde ketens. Daarnaast help je juridische barrières te slechten en ondersteun je in- en externe beleidsmakers met relevante milieu-informatie.

Klik hier voor meer informatie over vacature Medewerker milieu, compliance en duurzaamheid bij AquaMinerals B.V. in Nieuwegein
Adviseur stedelijk water en klimaatadaptatie
Arcadis zoekt een enthousiaste, ervaren adviseur die complexe vraagstukken zelfstandig oppakt. Resultaten vertaal jij in adviezen voor onze klanten. Daarmee geef je vorm aan water in stedelijk gebied in relatie tot veiligheid, klimaatbestendigheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Jij bent expert waterhuishouding binnen integrale ruimtelijke ontwikkelingen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur stedelijk water en klimaatadaptatie bij Arcadis Nederland in 's-Hertogenbosch, Amsterdam, Zwolle, Assen
Ervaren adviseur natuur en biodiversiteit
Hoe we omgaan met de natuur is een actueel maatschappelijk thema. Sla de krant open en er is minimaal één artikel dat gaat over ontwikkelingen die raken aan natuur. Als ervaren adviseur bij Arcadis, adviesgroep natuur & biodiversiteit begeef je je in die wereld. Daarbij zoek je continu een balans tussen economische afwegingen, natuurwetgeving en kansen voor de biodiversiteit.

Klik hier voor meer informatie over vacature Ervaren adviseur natuur en biodiversiteit bij Arcadis Nederland in In overleg
Zoek in 26 vacatures:  
Algemeen nieuws

03.02.2015 Wetskills goes USA: aanmelding geopend en case owners gezocht

Ben jij geïnteresseerd in watervraagstukken aan de andere kant van de Atlantische oceaan? Wil jij ervaren hoe het is om samen te werken onder druk in een internationale context? Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse studie- of werkpraktijken en twee weken hard werken? Dan is Wetskills-USA iets voor jou! Na het grote succes van eerdere challenges in onder andere China, Marokko, Indonesië, Zuid Afrika, Nederland en Canada zal van 12 tot 26 juni a.s. een nieuwe Wetskills water challenge worden georganiseerd in het kader van de Milwaukee Water Summit (Milwaukee, Wisconsin, USA).

In samenwerking met verschillende universiteiten uit de regio, vallend onder het global water centre, de Nederlandse ambassade in Washington en consulaat in Chicago wordt deze Wetskills georganiseerd. Het doel is om gezamenlijk met Amerikaanse en Canadese studenten innovatieve oplossingen uit te denken voor case studies die door de watersector aangeleverd worden. Na een teambuildingprogramma zal er in groepen aan de cases gewerkt worden, met als uiteindelijke doel om de bedachte oplossingen te presenteren op de aansluitende Milwaukee Water Summit (23-24 juni 2015).

Derde- en vierdejaars bachelorstudenten, masters, promovendi en young professionals kunnen zich tot 25 februari aanmelden. Kijk voor meer informatie en de inschrijfformulieren op www.wetskills.com. Neem bij vragen contact op met Erwin Vonk erwin.vonk@kwrwater.nl.

Cases owners gezocht
Bent u geinteresseerd in de Amerikaanse watermarkt? Wellicht kunt u overwegen om een Wetskills team te laten werken aan uw challenge. Wij zoeken voor Wetskills bedrijven en organisaties in de Nederlandse watersector. Op deze manier wordt uw challenge onderdeel van het programma en uitgebreid behandeld tijdens de Milwaukee Water Summit. In deze leaflet kunt u meer informatie lezen over wat dit inhoudt.

Voor meer informatie: Johan Oost (johan.oost@wetskills.com) of Jantienne van der Meij-Kranendonk, Nederlandse ambassade in Washington (jantienne@nost.org).

(Persbericht Wetskills, februari 2015)

Deel dit artikel:


Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO