Hydrogeoloog / Grondwater Innovator
We zijn op zoek naar een ervaren hydrogeoloog / ingenieur grondwater modellering. Een echte grondwater innovatordie de uitdaging opneemt om onze technologie en unieke data te beheren, te analyseren en te visualiseren tot een slim grondwater sensornetwerk.

Klik hier voor meer informatie over vacature Hydrogeoloog / Grondwater Innovator bij iFlux nv in Niel, Antwerpen
Programmamanager Waterveiligheid met netwerk
Als programmamanager Waterveiligheid ben je verantwoordelijk voor het kennis- en onderzoeksprogramma van STOWA op het werkveld waterveiligheid. Je verbindt dit met de overige werkvelden van STOWA. Je geeft samen met de programmacommissie met visie sturing aan de inhoud van het onderzoeksprogramma en vertaalt dit naar concrete projecten.

Klik hier voor meer informatie over vacature Programmamanager Waterveiligheid met netwerk bij STOWA in Amersfoort
Medewerker milieu, compliance en duurzaamheid
Als parttime medewerker milieu, compliance en duurzaamheid adviseer je in- en externe stakeholders over juridische en beleidsmatige aspecten van bestaande en beoogde ketens. Daarnaast help je juridische barrières te slechten en ondersteun je in- en externe beleidsmakers met relevante milieu-informatie.

Klik hier voor meer informatie over vacature Medewerker milieu, compliance en duurzaamheid bij AquaMinerals B.V. in Nieuwegein
Adviseur stedelijk water en klimaatadaptatie
Arcadis zoekt een enthousiaste, ervaren adviseur die complexe vraagstukken zelfstandig oppakt. Resultaten vertaal jij in adviezen voor onze klanten. Daarmee geef je vorm aan water in stedelijk gebied in relatie tot veiligheid, klimaatbestendigheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Jij bent expert waterhuishouding binnen integrale ruimtelijke ontwikkelingen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur stedelijk water en klimaatadaptatie bij Arcadis Nederland in 's-Hertogenbosch, Amsterdam, Zwolle, Assen
Ervaren adviseur natuur en biodiversiteit
Hoe we omgaan met de natuur is een actueel maatschappelijk thema. Sla de krant open en er is minimaal één artikel dat gaat over ontwikkelingen die raken aan natuur. Als ervaren adviseur bij Arcadis, adviesgroep natuur & biodiversiteit begeef je je in die wereld. Daarbij zoek je continu een balans tussen economische afwegingen, natuurwetgeving en kansen voor de biodiversiteit.

Klik hier voor meer informatie over vacature Ervaren adviseur natuur en biodiversiteit bij Arcadis Nederland in In overleg
Zoek in 26 vacatures:  
Algemeen nieuws

30.11.2014 watervacatures - Een vernieuwde plek voor vertrouwde informatie

Watervacatures kunt u vanaf heden vinden op www.watervacatures.nl, de nieuwe vacaturesite die midden in de waterwereld staat.

Watervacatures werkt samen met partnerwebsites, zoals www.waterforum.net, www.water-match.nl en al in de loop van het eerste kwartaal 2015 zal er een verdere uitbreiding van de dienstverlening plaatsvinden met nieuwe partnerwebsites zoals bijvoorbeeld www.infrasite.nl. Op diverse events en beurzen zal Watervacatures.nl aanwezig zijn (lezingen, vacaturewanden etc.).


Het netwerk van Watervacatures.nl stopt natuurlijk niet bij de vacaturebank- en nieuwsbriefplaatsing, ook de sociale media (twitter, linkedin en facebook) zullen gebruikt worden om de service naar zowel de werkgevers als de werkzoekende te vergroten.

Tot 15 februari 2015 geven wij een introductiekorting van € 100,00, u betaalt dus maar € 495,00 voor het volledige pakket*
*Maximaal 2 maanden online op de vacaturebank, 2x mee in de digitale nieuwsbrief van Waterforum Media.

Wilt u meerdere vacatures plaatsen, neem dan even contact op met ons, dan kunnen wij een mooie staffel voor u maken.

Wij wensen u een hele goede jaarwisseling en een succesvol 2015 toe!

Deel dit artikel:


Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO