Hydrogeoloog / Grondwater Innovator
We zijn op zoek naar een ervaren hydrogeoloog / ingenieur grondwater modellering. Een echte grondwater innovatordie de uitdaging opneemt om onze technologie en unieke data te beheren, te analyseren en te visualiseren tot een slim grondwater sensornetwerk.

Klik hier voor meer informatie over vacature Hydrogeoloog / Grondwater Innovator bij iFlux nv in Niel, Antwerpen
Programmamanager Waterveiligheid met netwerk
Als programmamanager Waterveiligheid ben je verantwoordelijk voor het kennis- en onderzoeksprogramma van STOWA op het werkveld waterveiligheid. Je verbindt dit met de overige werkvelden van STOWA. Je geeft samen met de programmacommissie met visie sturing aan de inhoud van het onderzoeksprogramma en vertaalt dit naar concrete projecten.

Klik hier voor meer informatie over vacature Programmamanager Waterveiligheid met netwerk bij STOWA in Amersfoort
Medewerker milieu, compliance en duurzaamheid
Als parttime medewerker milieu, compliance en duurzaamheid adviseer je in- en externe stakeholders over juridische en beleidsmatige aspecten van bestaande en beoogde ketens. Daarnaast help je juridische barrières te slechten en ondersteun je in- en externe beleidsmakers met relevante milieu-informatie.

Klik hier voor meer informatie over vacature Medewerker milieu, compliance en duurzaamheid bij AquaMinerals B.V. in Nieuwegein
Adviseur stedelijk water en klimaatadaptatie
Arcadis zoekt een enthousiaste, ervaren adviseur die complexe vraagstukken zelfstandig oppakt. Resultaten vertaal jij in adviezen voor onze klanten. Daarmee geef je vorm aan water in stedelijk gebied in relatie tot veiligheid, klimaatbestendigheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Jij bent expert waterhuishouding binnen integrale ruimtelijke ontwikkelingen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur stedelijk water en klimaatadaptatie bij Arcadis Nederland in 's-Hertogenbosch, Amsterdam, Zwolle, Assen
Ervaren adviseur natuur en biodiversiteit
Hoe we omgaan met de natuur is een actueel maatschappelijk thema. Sla de krant open en er is minimaal één artikel dat gaat over ontwikkelingen die raken aan natuur. Als ervaren adviseur bij Arcadis, adviesgroep natuur & biodiversiteit begeef je je in die wereld. Daarbij zoek je continu een balans tussen economische afwegingen, natuurwetgeving en kansen voor de biodiversiteit.

Klik hier voor meer informatie over vacature Ervaren adviseur natuur en biodiversiteit bij Arcadis Nederland in In overleg
Zoek in 26 vacatures:  
Algemeen nieuws

06.01.2015 Arbeidsmarkt in 2015 - inhuren en aantrekken van personeel

Actuele innovaties in de watersector staan centraal tijdens het eerstvolgende symposium WaterLink, op 15 januari a.s. in Leeuwarden. Tijdens dit evenement is eveneens ruim aandacht voor ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Onderwerpen als ‘co-creatie' en om- en bijscholing komen in themasessies aan bod, evenals het aannemen en inhuren van personeel in de huidige arbeidsmarkt.

Jaap Feil van H2O-job heeft zich toegelegd op dit laatste onderwerp. Hij gaat tijdens een rondetafelgesprek onder meer in op de verandering in wettelijke regels voor het inhuren van personeel. "Sommige werkgevers weten nog niet dat een tijdelijke aanstelling voortaan maximaal twee jaar mag duren terwijl dat voorheen drie jaar was", zegt Feil. Ook de regels voor aansprakelijkheid bij inhuur van personeel gaan wijzigen. "De ‘inlener' is bijvoorbeeld verplicht te controleren of het ingehuurde bedrijf een certificering bezit. Alleen dan is de inlener vrijgesteld van aansprakelijkheid, op het moment dat door het ingehuurde bedrijf ernstige fouten worden gemaakt."

Digitale platformen
Daarnaast is er aandacht voor de rol van digitale platformen die steeds meer worden ingezet bij de selectie van personeel. Doel van dergelijke applicaties is een transparant en beter te managen inhuurproces. Personeel biedt zich zelf aan en de voorselectie vindt automatisch plaats. Handig, maar er kleven ook nadelen aan. Niet altijd is de ‘menselijke maat' terug te vinden in deze digitale processen. "Personeel wordt eigenlijk een soort technisch gebruiksgoed. Een op papier perfect CV hoeft in de praktijk niet de meest geschikte kandidaat op te leveren. Woorden als ‘ambitie' en ‘talent' kennen dit soort systemen niet." Organisaties die zich bewust zijn van deze risico's adviseert Feil om ook andere, aanvullende wegen te bewandelen om de beste kandidaat in de markt te vinden. Tijdens het rondetafelgesprek zal hierover gesproken worden.

Meer informatie is te vinden op www.wateralliance.nl/waterlink

Deel dit artikel:


Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO