Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek
Vanuit je ruime ervaring met het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties voor (industriële) zuiveringen lever jij een belangrijke bijdrage aan projecten in binnen- en buitenland.

Klik hier voor meer informatie over vacature Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek bij H2O-job in Midden Nederland
Adviseur Waterkeringen
HKV is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die iets kunnen toevoegen aan het bedrijf. Momenteel zijn we specifiek op zoek naar een gedreven adviseur waterkeringen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur Waterkeringen bij HKV Lijn in Water in Lelystad, Delft
Projectofficer
Het Netherlands Water Partnership (NWP) heeft vanaf 1 september 2015 ruimte voor een Projectofficer voor 2,5 dagen per week.

Klik hier voor meer informatie over vacature Projectofficer bij Netherlands Water Partnership in Den Haag
Zoek in 22 vacatures:  
Waternieuws

30.07.2015 Nieuwe dijk langs de IJssel krijgt officieel status 'primaire dijk'

De nieuw gebouwde dijk langs de IJssel bij Spoolde, ter hoogte van Westenholte, is primair verklaard. Dat meldt Waterschap Groot-Salland op haar website. De nieuwe dijk is door experts als voldoende sterk bevonden en voldoet daarmee aan de waterveiligheidseisen. De aanleg van de dijk is onderdeel van het project Dijkverlegging Westenholte, één van de twee deelprojecten onder de paraplu van Ruimte voor de Rivier Zwolle.

Lees meer...

30.07.2015 Opnieuw legionella in wooncomplex in Amsterdam-Zuid

Deze week is er opnieuw legionella aangetroffen in het Hilwis-complex in Amsterdam-Zuid. In maart van dit jaar waren er ook al problemen met legionella. Huurders kunnen voorlopig geen warm water gebruiken tot alle waterleidingen zijn gespoeld. De problemen worden veroorzaakt door een verouderde verwarmingsinstallatie.

Lees meer...

28.07.2015 Grote waternavel zorgt deze zomer voor veel overlast

Als gevolg van twee zachte winters floreert de exotische en woekerende waternavel. Voor de waterschappen betekent dat een hoop extra werk, omdat de waterplant de aan- en afvoer van water belemmert. Waterschap Aa en Maas verwijdert momenteel honderden kilo’s grote waternavel per dag. Vorige zomer verwijderde dit waterschap ruim 2,4 miljoen kilo aan waternavel voor een bedrag van maar liefst 210.000 euro. Het is nog niet bekend hoe hoog de kosten voor de verwijdering van de waterplant in heel Nederland zullen oplopen.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO