Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Maintenance Engineer
Als Maintenance Engineer bij PWN draag je zorg voor de lange termijnvisie op onderhoud, vervanging en nieuwbouw van drinkwaterinstallaties.

Klik hier voor meer informatie over vacature Maintenance Engineer bij PWN in Heemskerk
Zoek in 19 vacatures:  
Waternieuws

30.04.2015 Duitse waterzuiveraars geïnteresseerd in rwzi Vroomshoop

De Nereda technologie en de hybride Vroomshoop staan steeds meer in de internationale belangstelling. Na het recente bezoek van een groep Polen en Zuid Afrikanen bezocht in de week van 20 april een groep van dertig Duitse waterzuiveraars de rwzi Vroomshoop, meldt waterschap Vechtstromen.

Lees meer...

30.04.2015 Plaatsing eerste lagedruk UV-systemen bij Oasen

Oasen is op zuiveringsstations De Steeg en De Put begonnen met het inbouwen van lagedruk UV-systemen. Deze systemen zorgen voor een kwaliteitsverbetering en zijn zuiniger in het verbruik dan de vorige systemen. Dit is de eerste keer dat Oasen dit type UV-systeem plaatst, hierna volgen de andere zuiveringen van het drinkwaterbedrijf.

Lees meer...

30.04.2015 Vijftien waterschappen gaan samenwerken op HRM-gebied

Vijftien waterschappen gaan samenwerken op HRM-gebied. Daarvoor kochten zij het e-HRM instrument ADP Workforce aan. ‘Doel is om de uitwisseling van personeelsleden tussen de waterschappen te vereenvoudigen en kosten te besparen’, licht Joyce Klee van het Waterschapshuis toe.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO