Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek
Vanuit je ruime ervaring met het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties voor (industriële) zuiveringen lever jij een belangrijke bijdrage aan projecten in binnen- en buitenland.

Klik hier voor meer informatie over vacature Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek bij H2O-job in Midden Nederland
Adviseur Waterkeringen
HKV is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die iets kunnen toevoegen aan het bedrijf. Momenteel zijn we specifiek op zoek naar een gedreven adviseur waterkeringen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur Waterkeringen bij HKV Lijn in Water in Lelystad, Delft
Projectofficer
Het Netherlands Water Partnership (NWP) heeft vanaf 1 september 2015 ruimte voor een Projectofficer voor 2,5 dagen per week.

Klik hier voor meer informatie over vacature Projectofficer bij Netherlands Water Partnership in Den Haag
Zoek in 23 vacatures:  
Waternieuws

27.07.2015 Extreme zomerstorm zet waterschappen op scherp

Een uitzonderlijke zomerstorm met plaatselijk windkracht 10, dertig millimeter regen en tal van omgewaaide bomen maakten zaterdag een einde aan een periode van langdurige droogte. Zaterdagmiddag werd zelfs de stormvloedkering Ramspol bij Kampen opgeblazen om het door de wind opgestuwde water uit het IJsselmeer te keren.

Lees meer...

16.07.2015 Delfland bestrijdt blauwalg met sterk verdunde waterstofperoxide

Het hoogheemraadschap van Delfland heeft in de strijd tegen blauwalg de recreatieplas in het Delftse Hout en de Vlaardingse Krabbeplas laten behandelen met waterstofperioxide. ARCADIS NL heeft de doseermethodiek in samenwerking met de UvA ontwikkeld en in opdracht van het Hoogheemraadschap van Delfland het middel toegediend aan beide plassen.

Lees meer...

16.07.2015 Geen belangenverstrengeling bij aanbestedingen Waterschapsbedrijf Limburg

Het bestuur van Waterschapsbedrijf Limburg (WBL) heeft op 15 juli kennis genomen van de rapportage van Ernst &Young over het onafhankelijk onderzoek naar de feiten en omstandigheden van de opdrachtverlening door WBL aan C-Community. Het onderzoek is verricht in de context van het terugtreden van voormalig bestuurder Toine Gresel, als gevolg van onbedoelde schijn van belangenverstrengeling. Conclusie is dat een daadwerkelijke belangenverstrengeling niet is gebleken en er geen sprake is van een integriteitschending, zo laat Waterschapsbedrijf Limburg in een persbericht weten.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO