Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek
Vanuit je ruime ervaring met het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties voor (industriële) zuiveringen lever jij een belangrijke bijdrage aan projecten in binnen- en buitenland.

Klik hier voor meer informatie over vacature Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek bij H2O-job in Midden Nederland
Adviseur Waterkeringen
HKV is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die iets kunnen toevoegen aan het bedrijf. Momenteel zijn we specifiek op zoek naar een gedreven adviseur waterkeringen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur Waterkeringen bij HKV Lijn in Water in Lelystad, Delft
Zoek in 20 vacatures:  
Waternieuws

03.08.2015 Dunea installeert zonnepanelen op productielocatie Scheveningen

Dunea gaat medio oktober 2015 zonnepanelen installeren op de productielocatie Scheveningen om energie voor eigen gebruik op te wekken. Daardoor reduceert het drinkwaterbedrijf de CO2-uitstoot.

Lees meer...

03.08.2015 Twentse waterprof Arjen Hoekstra in debat in Science

Het wereldwijde waterdebat wordt deze zomer op scherp gezet door een reeks artikelen in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift Science. Arjen Hoekstra, waterprofessor aan de Universiteit Twente, beargumenteert met collega’s uit de VS, UK en Australië dat water een mondiale hulpbron is geworden.

Lees meer...

30.07.2015 Nieuwe dijk langs de IJssel krijgt officieel status 'primaire dijk'

De nieuw gebouwde dijk langs de IJssel bij Spoolde, ter hoogte van Westenholte, is primair verklaard. Dat meldt Waterschap Groot-Salland op haar website. De nieuwe dijk is door experts als voldoende sterk bevonden en voldoet daarmee aan de waterveiligheidseisen. De aanleg van de dijk is onderdeel van het project Dijkverlegging Westenholte, één van de twee deelprojecten onder de paraplu van Ruimte voor de Rivier Zwolle.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO