Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Maintenance Engineer
Als Maintenance Engineer bij PWN draag je zorg voor de lange termijnvisie op onderhoud, vervanging en nieuwbouw van drinkwaterinstallaties.

Klik hier voor meer informatie over vacature Maintenance Engineer bij PWN in Heemskerk
Zoek in 20 vacatures:  
Waternieuws

25.04.2015 Hoorzitting Tweede Kamer: pleidooi voor onafhankelijk onderzoek afvalwater NAM

De Onderzoeksraad voor de Veiligheid of een andere onafhankelijke instantie moet zich gaan buigen over de risico’s van de afvalwaterinjecties en van het transport daarvan van de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM). Daarop heeft watergraaf Stefan Kuks van Waterschap Vechtstromen afgelopen donderdag in een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer aangedrongen. Ook Twentse gemeenten en de provincie dringen daarop aan.

Lees meer...

25.04.2015 Wetterskip Fryslân rondt oever- en kadeproject Eesterzanding af

Het twee miljoen euro kostende oever- en kadeproject Eesterzanding zuidzijde van het Wetterskip Fryslân is gisteren met de overdracht van een nieuw aangelegd natuurgebied aan It Fryske Gea officieel afgerond.

Lees meer...

24.04.2015 Adviescommissie Water: versterk innovatieklimaat waterketen

Het opstellen van een gezamenlijk toekomstbeeld, innoveren over de eigen sectorgrenzen heen, aanpassing van de BTW-regelgeving en versterking van de export van innovaties. Het zijn enkele van de aanbevelingen om het innovatieklimaat in de waterketen te versterken die de Adviescommissie Water aan minister Schultz van Infrastructuur en Milieu doet.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO