Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Senior adviseur waterkwaliteit / aquatische ecologie
ARCADIS heeft de ambitie te blijven groeien en de positie in de markt te blijven versterken. Wij zijn daarom per direct op zoek naar een senior adviseur waterkwaliteit en/of aquatische ecologie. Als adviseur heb je een uitdagende rol om in samenwerking met collega's het vakgebied verder op de kaart te zetten.

Klik hier voor meer informatie over vacature Senior adviseur waterkwaliteit / aquatische ecologie bij ARCADIS Nederland in Arnhem, Amsterdam of Den Bosch
Zoek in 28 vacatures:  
Waternieuws

06.07.2015 Nederlandse waterbouwers geven visitekaartje af in Den Haag

Delta’s van de toekomst. Dat onderwerp stond afgelopen week centraal tijdens het 36ste congres van de International Association of Hydro-environment Engineering and Research (IAHR) in het World Forum in Den Haag. Nederlandse waterbouwers gaven hun visitekaartje af aan wateringenieurs en onderzoekers uit zeventig verschillende landen.

Lees meer...

06.07.2015 Waterschapsfusie Reest & Wieden en Groot Salland vertraagd

De voorgenomen fusie tussen de waterschappen Reest & Wieden en Groot Salland per 1 januari 2016 leidde afgelopen woensdag op de vergadering van de Provinciale Staten van Drenthe tot een verhit debat over behoud van de werkgelegenheid, nut en noodzaak van de fusie en de meerwaarde van de fusie voor Drenthe. Een meerderheid leek zich daarbij tegen de fusie te keren. Besloten werd de beslissing uit te stellen tot 26 augustus.

Lees meer...

05.07.2015 Chinese waterexperts bezoeken rioolwaterzuiveringen Brabant

22 waterexperts uit de Chinese provincie Jiangsu bezochten afgelopen vrijdag waterschap Brabanste Delta in Breda. Het vormde de aftrap van een door het waterschap georganiseerde twee weken durende studiereis door Zuid-West-Nederland om inzicht te krijgen in integraal waterketenbeheer. De aandacht is daarbij gericht op beheer en onderhoud van de riolering en rioolwaterzuiveringen en de afstemming daarvoor met ketenpartners, onderwijs en bedrijven. Centraal staan innovaties zoals de terugwinning van energie- en grondstoffen uit afvalwater en projecten voor water-in-de-stad.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO