Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Maintenance Engineer
Als Maintenance Engineer bij PWN draag je zorg voor de lange termijnvisie op onderhoud, vervanging en nieuwbouw van drinkwaterinstallaties.

Klik hier voor meer informatie over vacature Maintenance Engineer bij PWN in Heemskerk
Directeur marktgroep Waterbeheer & Groene Ruimte
ARCADIS zoekt een directeur marktgroep Waterbeheer & Groene Ruimte. De marktgroep werkt in het tradiotionele hart van de Nederlandse ARCADIS-activiteiten. We leveren topdiensten en -producten en halen goede financiële resultaten. Tegelijk is er de noodzaak om te vernieuwen en te groeien. Deel jij de ARCADIS passie: "Improve the quality of life and be recognized as the best"?

Klik hier voor meer informatie over vacature Directeur marktgroep Waterbeheer & Groene Ruimte bij ARCADIS Nederland in In overleg
Zoek in 21 vacatures:  
Waternieuws

17.04.2015 KIVI komt met nieuwe beroepskwalificatie

Ingenieurs hebben weinig belangstelling voor de Engineering Card van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI). Het instituut zet nu in op een nieuwe internationale, professionele kwaliteitsstandaard voor ingenieurs; de beroepskwalificaties Chartered Engineer (WO) en Incorporated Engineer (HBO). Een pilot is gestart.

Lees meer...

17.04.2015 Waterkring dringt aan op rekenkamer voor elk waterschap

Een wettelijk verankerde rekenkamerfunctie voor alle waterschappen. Daarvoor pleit de Waterkring, het samenwerkingsverband van rekenkamercommissies bij de waterschappen. Op dit moment hebben slechts 12 van de 23 waterschappen een rekenkamerfunctie. De Unie van Waterschappen laat in een reactie weten wettelijke verankering overbodig te vinden. Bestuurslid Huub Hieltjes: “Het algemeen bestuur kan zelf het beste beoordelen of een rekenkamerfunctie toegevoegde waarde heeft.”

Lees meer...

16.04.2015 Beursgenoteerde bedrijven weinig transparant over waterverbruik

Maar liefst 34 van de 75 grootste beursgenoteerde bedrijven in Nederland zijn in geen enkel opzicht transparant over hun waterverbruik. Dat blijkt uit de scores op de ranglijst die onderzoekers van de Universiteit Twente opstelden en publiceerden in het wetenschappelijke journal Sustainability. Bovenaan de ranglijst prijkt Heineken.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...