Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Analytisch chemicus
Als analytisch chemicus bij KWR Watercycle Research Institute ontwikkel je analysemethoden ten behoeve van onderzoeks- en adviesopdrachten voor waterbedrijven en andere opdrachtgevers.

Klik hier voor meer informatie over vacature Analytisch chemicus bij KWR Watercycle Research Institute in Nieuwegein
Senior Afvalwatertechnoloog
Ben jij de top-expert op het gebied van Afvalwatertechnologie? Grontmij zoekt voor haar afdeling Watertechniek een afvalwatertechnoloog die sterk is op inhoud.

Klik hier voor meer informatie over vacature Senior Afvalwatertechnoloog bij Grontmij Nederland in De Bilt
Zoek in 26 vacatures:  
Waternieuws

22.05.2015 "Technische problemen ondergrondse waterberging zijn op te lossen"

Ondergrondse waterberging (OWB) en Aquifer Storage and Recovery (ASR) bieden veelbelovende oplossingen voor de (dreigende) watercrisis. Voorwaarde is dat de waterkwaliteit bij opslag voldoende blijft. Bij KWR Watercycle Research Institute weten ze daar alles van en exporteren ze de kennis naar onder andere Abu Dhabi, de USA en Australië. Een interview met Pieter Stuyfzand, hoogleraar chemische hydrogeologie aan de Vrije Universiteit (VU) en principal scientist bij KWR over de belofte van ondergronds bergen. “De technische problemen zijn serieus, maar wel op te lossen.”

Lees meer...

22.05.2015 Europees project INNERS afgesloten

Meer energie uit afvalwater halen door het te concentreren en te mengen met groente- en fruitafval en een zwembad verwarmen met warmte uit gezuiverd rioolwater. Dat lukte in twee projecten in Deventer en Raalte waarmee het waterschap Groot Salland deelnam aan het Europese project INNERS. Afgelopen woensdag werd het project met het eindevent ‘Energie uit afvalwater: de koudwatervrees voorbij?’ officieel afgesloten.

Lees meer...

21.05.2015 Integrale water- en omgevingscontrole bij glastuinbouw Rijnmond

Waterschappen en omgevingsdiensten gaan dit jaar opnieuw samen op pad om de glastuinbouw te controleren. Glastuinbouw regio Rijnmond kan rekenen op efficiënte controles.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO