Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Beleidsmedewerker Water en Riolering
Voor de versterking van de vakgroep Water & Rioleringis de gemeente Ede op zoek naar een ervaren Beleidsmedewerker Water en Riolering

Klik hier voor meer informatie over vacature Beleidsmedewerker Water en Riolering bij Gemeente Ede in Ede
Onderhoudscoördinator
Ben jij die resultaatgerichte onderhoudscoördinator die wij zoeken?

Klik hier voor meer informatie over vacature Onderhoudscoördinator bij PWN in Velserbroek
Trainee Nationaal Watertraineeship
Tijdens dit traineeship werk je vier dagen per week voor een organisatie binnen de watersector, zoals een waterschap, een advies- of ingenieursbureau, een aannemer of drinkwaterbedrijf. De vijfde dag werk je samen met andere trainees aan het ontwikkelen van zelfkennis, communicatie en praktische vaardigheden door middel van trainingen, coaching en intervisie. Daarnaast ga je aan de slag met inhoudelijke waterprojecten, die door de deelnemende organisaties worden ingebracht.

Klik hier voor meer informatie over vacature Trainee Nationaal Watertraineeship bij Nationaal Watertraineeship in Heel Nederland
Zoek in 34 vacatures:  
Waternieuws

01.10.2015 Werkbezoek Lekdijk moet Nederlandse aanpak wereldwijd voor het voetlicht brengen

Een verslag van het werkbezoek zou geschikt kunnen zijn als een promotiefilm voor een wereldwijd publiek. Dinsdag bezochten deltacommissaris Wim Kuijken en watergezant Henk Ovink de dijkverbeteringswerkzaamheden langs de Lekdijk tussen Schoonhovenseveer en Kinderdijk. Dit elf kilometer lange traject, dat als onderdeel van dijkring 16 de Alblasserwaard en Vijf Heerenlanden tegen overstromingen moet beschermen, voldeed tijdens de veiligheidstoetsing in 2006 niet aan de veiligheidsnorm van 1/2000 jaar en wordt nu ingrijpend aangepakt met behulp van diverse innovatieve maatregelen.

Lees meer...

30.09.2015 Investeren in energie uit afvalwater

Duurzaamheid, kringlopen en innovatie. Mooie woorden, die in de wereld van het waterschap volop worden gebruikt. Mooie woorden die zonder er vorm en inhoud aan te geven van geen betekenis blijken te zijn. Gelukkig zijn er volop kansen bij het waterschap om deze mooie woorden concreet te vertalen, onder andere bij een andere aanpak van de zuivering van afvalwater, stelt Erik van Lith, lid van het Algemeen Bestuur van Waterschap De Dommel.

Lees meer...

30.09.2015 Kort geding om chemische lozingen in Maas

Waterleidingmaatschappij Limburg (WML) heeft een kort geding aangespannen tegen het waterschap Roer- en Overmaas in verband met gedoogde lozingen van pyrazolen in de Maas. WML wil dat er minder van de chemische stof vanaf industrieterrein Chemelot in Geleen in de Maas terechtkomt zodat er weer drinkwater kan worden gewonnen uit de rivier, zei een woordvoerder dinsdag tegen het ANP.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO