Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
(ASSISTENT) PROJECTLEIDER WATERZUIVERINGEN WTB
Kan jij niet wachten om als werktuigbouwer pur sang aan de slag te gaan in de wereld van technische kunststoffen om zo invulling te geven aan lucht- en vloeistoftechnische installaties voor onze klanten? Dan zoeken wij jou!

Klik hier voor meer informatie over vacature (ASSISTENT) PROJECTLEIDER WATERZUIVERINGEN WTB bij Colasit Holland BV in 's-Hertogenbosch
Zoek in 34 vacatures:  
Waternieuws

24.03.2015 Job Cohen laat zetel waterschap aan zich voorbij gaan

Job Cohen, voormalig burgemeester van Amsterdam, gaat geen zetel innemen in het waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Dat heeft hij gisteravond aan de NOS laten weten. Cohen stond als lijstduwer op een ‘onverkiesbare’ twintigste plaats op de PvdA-lijst, maar eindigde dankzij 6.327 voorkeurstemmen op een tweede plaats. Voorkeursstemmen zorgden bij meer waterschappen voor verrassingen.

Lees meer...

24.03.2015 What's in a name?

Stemmen op basis van een toepasselijke achternaam. Dat deden diverse kiezers. Op Twitter circuleerden namen als Riet van der Nat, Niek van der Plas, Peter van der Kraan, Miep van der Zee, Liesbeth van Dijk en Martje Storm. En wat te denken van Theo van Beek uit Riethoven?

Lees meer...

23.03.2015 Schijnwerpers op water bij industriële voedselbewerking

Energiebesparing, efficiënter watergebruik en hergebruik van reststromen zijn steeds meer gewilde samenwerkingsthema’s voor de watertechnologie en voedingsindustrie. Ook voedselveiligheid biedt interessante raakvlakken. Het samenwerkingsinitiatief Water Alliance besteedde in de nationale watertechnologieweek volop aandacht aan het thema voedsel en water, met een goed bezocht kennisprogramma afgelopen donderdag parallel aan de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...