Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek
Vanuit je ruime ervaring met het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties voor (industriële) zuiveringen lever jij een belangrijke bijdrage aan projecten in binnen- en buitenland.

Klik hier voor meer informatie over vacature Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek bij H2O-job in Midden Nederland
Adviseur Waterkeringen
HKV is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die iets kunnen toevoegen aan het bedrijf. Momenteel zijn we specifiek op zoek naar een gedreven adviseur waterkeringen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur Waterkeringen bij HKV Lijn in Water in Lelystad, Delft
Projectofficer
Het Netherlands Water Partnership (NWP) heeft vanaf 1 september 2015 ruimte voor een Projectofficer voor 2,5 dagen per week.

Klik hier voor meer informatie over vacature Projectofficer bij Netherlands Water Partnership in Den Haag
Zoek in 22 vacatures:  
Waternieuws

28.07.2015 Grote waternavel zorgt deze zomer voor veel overlast

Als gevolg van twee zachte winters floreert de exotische en woekerende waternavel. Voor de waterschappen betekent dat een hoop extra werk, omdat de waterplant de aan- en afvoer van water belemmert. Waterschap Aa en Maas verwijdert momenteel honderden kilo’s grote waternavel per dag. Vorige zomer verwijderde dit waterschap ruim 2,4 miljoen kilo aan waternavel voor een bedrag van maar liefst 210.000 euro. Het is nog niet bekend hoe hoog de kosten voor de verwijdering van de waterplant in heel Nederland zullen oplopen.

Lees meer...

27.07.2015 Extreme zomerstorm zet waterschappen op scherp

Een uitzonderlijke zomerstorm met plaatselijk windkracht 10, dertig millimeter regen en tal van omgewaaide bomen maakten zaterdag een einde aan een periode van langdurige droogte. Zaterdagmiddag werd zelfs de stormvloedkering Ramspol bij Kampen opgeblazen om het door de wind opgestuwde water uit het IJsselmeer te keren.

Lees meer...

16.07.2015 Delfland bestrijdt blauwalg met sterk verdunde waterstofperoxide

Het hoogheemraadschap van Delfland heeft in de strijd tegen blauwalg de recreatieplas in het Delftse Hout en de Vlaardingse Krabbeplas laten behandelen met waterstofperioxide. ARCADIS NL heeft de doseermethodiek in samenwerking met de UvA ontwikkeld en in opdracht van het Hoogheemraadschap van Delfland het middel toegediend aan beide plassen.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO