Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Coördinator opleidingen Waterketen
Wateropleidingen zoekt een initiatiefrijke, enthousiaste en zelfstandige Coördinator opleidingen Waterketen. Als opleidingscoördinator coördineer je zelfstandig een eigen pakket opleidingen en cursussen voor de waterketen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Coördinator opleidingen Waterketen bij Wateropleidingen in Nieuwegein
Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek
Vanuit je ruime ervaring met het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties voor (industriële) zuiveringen lever jij een belangrijke bijdrage aan projecten in binnen- en buitenland.

Klik hier voor meer informatie over vacature Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek bij H2O-job in Midden Nederland
Adviseur Waterkeringen
HKV is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die iets kunnen toevoegen aan het bedrijf. Momenteel zijn we specifiek op zoek naar een gedreven adviseur waterkeringen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur Waterkeringen bij HKV Lijn in Water in Lelystad, Delft
Zoek in 22 vacatures:  
Waternieuws

02.09.2015 "Opvang extreme wateroverlast vergt creatieve oplossingen en nieuwe technieken"

Is ons land nog wel in staat om alle massa's regenwater op te vangen? Wat moet er gebeuren? We vragen het hoogleraar kwantitatief watermanagement Ruud Schotting van de Universiteit Utrecht. Een van zijn promovendi doet onderzoek naar nieuwe technieken voor regenwaterinfiltratie.

Lees meer...

02.09.2015 Dijkbezwijkproef Leendert de Boerspolder vergroot inzicht sterkte dijken op veen

Het Hoogheemraadschap van Rijnland en de Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer (STOWA) starten eind september in de Leendert de Boerspolder bij Nieuwe Wetering met een unieke dijkbezwijkproef. “De uitkomsten moeten meer inzicht bieden in de actuele sterkte van dijken op veen om zo de veiligheid van het achterland te vergroten”, licht projectleider Robin Biemans de achtergrond van het project toe.

Lees meer...

02.09.2015 Koenders vraagt aandacht voor veiligheid in klimaatdiscussie

Minister Koenders (Buitenlandse Zaken) kondige afgelopen dinsdag op de internationale klimaattop in Alaska aan dat Nederland voortaan jaarlijks een Planetary Security Conference organiseert. Ook kondigde hij een grote follow-up conferentie van COP21 aan. Koenders vroeg aandacht voor de veiligheidsproblemen die bijvoorbeeld door aanhoudende droogte worden aangewakkerd. ‘Klimaatverandering kan radicalisering en terrorisme voeden, terwijl die problematiek ook een rol kan spelen bij het ontstaan van vluchtelingenstromen, armoede en politieke instabiliteit. Daar moeten we in internationaal verband over nadenken én actie ondernemen', aldus Koenders.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO