Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Senior adviseur waterkwaliteit / aquatische ecologie
ARCADIS heeft de ambitie te blijven groeien en de positie in de markt te blijven versterken. Wij zijn daarom per direct op zoek naar een senior adviseur waterkwaliteit en/of aquatische ecologie. Als adviseur heb je een uitdagende rol om in samenwerking met collega's het vakgebied verder op de kaart te zetten.

Klik hier voor meer informatie over vacature Senior adviseur waterkwaliteit / aquatische ecologie bij ARCADIS Nederland in Arnhem, Amsterdam of Den Bosch
Zoek in 29 vacatures:  
Waternieuws

29.06.2015 Dutch Risk Reduction team naar Vanuatu en Kiribati in Stille Oceaan

Het Dutch Risk Reduction Team (DDR) onderzoekt van 23 juni t/m 1 juli hoe de eilanden Vanuatu en Kiribati in de Stille Oceaan zich kunnen herstellen van cycloon Pam. Ook kijkt het team hoe de eilanden zich kunnen wapenen tegen klimaatverandering.

Lees meer...

29.06.2015 Kamerleden uitten zorgen over behalen doelen Kaderrichtlijn Water

Verschillende Kamerleden uitten vorige week tijdens een algemeen overleg Water hun zorgen over de voortgang van de Kaderrichtlijn Water. Ondanks een onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving waaruit blijkt dat de huidige maatregelen onvoldoende zijn om de doelen voor waterkwaliteit te halen, bleef minister Schultz volhouden dat Nederland deze in 2027 gaat halen.

Lees meer...

29.06.2015 Nieuwe website TKI Watertechnologie opent deuren voor bedrijven

TKI Watertechnologie heeft een nieuwe website gelanceerd. Hiermee wil TKI Watertechnologie de Nederlandse watertechnologiesector informeren over en enthousiasmeren voor mogelijkheden voor samenwerking binnen TKI Watertechnologie en de Topsector Water.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO