Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Maintenance Engineer
Als Maintenance Engineer bij PWN draag je zorg voor de lange termijnvisie op onderhoud, vervanging en nieuwbouw van drinkwaterinstallaties.

Klik hier voor meer informatie over vacature Maintenance Engineer bij PWN in Heemskerk
Zoek in 20 vacatures:  
Waternieuws

28.04.2015 Wie is de baas over de ondergrond?

Wie heeft het voor het zeggen in de ondergrond? Het was een belangrijke vraag tijdens het Koninklijk Nederlands Waternetwerk (KNW) voorjaarscongres ‘Gedoe in de ondergrond’, dat afgelopen donderdag in het spoorwegmuseum in Utrecht plaatsvond. Met vereenvoudigde wetgeving alleen los je het gedoe niet op, zoveel werd duidelijk. “Bestuurlijke drukte los je alleen op als je breder durft te kijken en niet alleen redeneert vanuit je eigen vierkante meter.”

Lees meer...

27.04.2015 RWZI Raalte ernstig verstoord door illegale lozing

Het zuiveringsproces op de rioolwaterzuivering Raalte is ernstig verstoord geraakt. Een illegale lozing op het riool in Heeten is vermoedelijk de oorzaak. Het waterschap Groot Salland kwam in analyses op watermonsters uit het gemaal de Telgen in Heeten stoffen tegen die een remmende werking hebben op de zuiverende micro-organismen.

Lees meer...

27.04.2015 Waternet zet drinkwaterfiets in op Koningsdag

Een knalblauwe drijvende drinkwaterfiets vaart vandaag door de Amsterdamse grachten. Daarmee voorziet waterbedrijf Waternet varende feestvierder op Koningsdag van gratis kraanwater.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO