Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Maintenance Engineer
Weet jij ons assetmanagement naar het volgende niveau te brengen? Onze afdeling Technologie en Ondersteuning zoekt momenteel nog een nieuwe collega!

Klik hier voor meer informatie over vacature Maintenance Engineer bij Waterbedrijf Groningen in Groningen
Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek
Vanuit je ruime ervaring met het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties voor (industriële) zuiveringen lever jij een belangrijke bijdrage aan projecten in binnen- en buitenland.

Klik hier voor meer informatie over vacature Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek bij H2O-job in Midden Nederland
Adviseur Waterkeringen
HKV is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die iets kunnen toevoegen aan het bedrijf. Momenteel zijn we specifiek op zoek naar een gedreven adviseur waterkeringen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur Waterkeringen bij HKV Lijn in Water in Lelystad, Delft
Zoek in 23 vacatures:  
Waternieuws

27.08.2015 Deltares en Universiteit Utrecht brengen wereldwijd grondwaterreserves delta's in kaart

Deltares en de Universiteit Utrecht starten 1 september het vierjarig New Delta-onderzoek. De onderzoekers brengen in kaart hoe de grondwaterreserves van de 40 belangrijkste delta’s ter wereld er voor staan. Daarnaast kijken ze hoe die zullen veranderen door de combinatie van klimaatverandering en een groeiende bevolkingsgroei die steeds meer naar de stad trekt. Verder kijken ze voor het eerst naar deltagebieden en de relatie met zoet en zout grondwater (verzilting).

Lees meer...

27.08.2015 Universiteit Gent brouwt bier met afvalwater

Wetenschappers van de faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent brouwden van afvalwater een lekker blond bier met hoge gisting. Dat deden ze ter gelegenheid van het congres over hergebruik van grondstoffen uit waterige stromen, dat op 1 september plaatsvindt in Gent.

Lees meer...

26.08.2015 Coca-Cola denkt eerder waterneutraal te zijn dan gepland

Coca-Cola Company denkt al eind dit jaar 'waterneutraal' te zijn, zo maakte het bedrijf dinsdag bekend. Dat is vijf jaar eerder dan in het in 2007 gelanceerde plan als streefdatum was vastgesteld. Waterneutraal betekent in de Coca-Cola definitie dat voor iedere liter geproduceerde frisdrank schoon water wordt teruggegeven aan de natuur en de gemeenschap.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO