Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Analytisch chemicus
Als analytisch chemicus bij KWR Watercycle Research Institute ontwikkel je analysemethoden ten behoeve van onderzoeks- en adviesopdrachten voor waterbedrijven en andere opdrachtgevers.

Klik hier voor meer informatie over vacature Analytisch chemicus bij KWR Watercycle Research Institute in Nieuwegein
Senior Afvalwatertechnoloog
Ben jij de top-expert op het gebied van Afvalwatertechnologie? Grontmij zoekt voor haar afdeling Watertechniek een afvalwatertechnoloog die sterk is op inhoud.

Klik hier voor meer informatie over vacature Senior Afvalwatertechnoloog bij Grontmij Nederland in De Bilt
Zoek in 23 vacatures:  
Waternieuws

26.05.2015 Nederlandse waterexperts moeten herhaling waterramp in Colombia helpen voorkomen

Opnieuw worden Nederlandse waterexperts in het buitenland ingezet om daar advies uit te brengen hoe nieuwe overstromingen voorkomen kunnen worden. Ditmaal gebeurt dat in Colombia waar in de provincie Antioquia een waterramp heeft plaatsgevonden. Waterexperts zullen zich vooral richten op het voorkomen van nieuwe waterrampen.

Lees meer...

26.05.2015 Populariteit waterschap als werkgever terug op niveau

De populariteit van waterschappen/hoogheemraden als werkgever onder jong opgeleiden is weer terug op het gebruikelijke niveau. Vorig jaar eindigden de waterschappen in het Intermediair Imago Onderzoek op een relatief lage 28e plek. Dit keer prijken de waterschappen op de 19e plek.

Lees meer...

25.05.2015 Stikstofbeleid voor beschermde natuur moet ook water helpen

Op 1 juli treedt een nieuw stikstofbeleid in werking voor de Natura 2000 gebieden. De generieke brongerichte maatregelen uit het Programma Aanpak Stikstof leiden in 2030 tot een netto reductie van de ammoniakemissie van ten minste 10 kiloton per jaar, ten opzichte van het jaar 2013. Tegelijk maakt het PAS uitbreiding van bedrijven in de buurt van Natura 2000 gebieden mogelijk. Dankzij herstelmaatregelen in deze beschermde natuur en maatregelen aan de bron, met name in de landbouw, is er per saldo winst voor de natuur en het oppervlaktewater.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO