Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek
Vanuit je ruime ervaring met het ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties voor (industriële) zuiveringen lever jij een belangrijke bijdrage aan projecten in binnen- en buitenland.

Klik hier voor meer informatie over vacature Medior Engineer Werktuigbouwkunde Watertechniek bij H2O-job in Midden Nederland
Adviseur Waterkeringen
HKV is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die iets kunnen toevoegen aan het bedrijf. Momenteel zijn we specifiek op zoek naar een gedreven adviseur waterkeringen.

Klik hier voor meer informatie over vacature Adviseur Waterkeringen bij HKV Lijn in Water in Lelystad, Delft
Zoek in 22 vacatures:  
Algemeen nieuws

02.07.2015 Do you speak English?

De watersector internationaliseert. En daarmee ook de arbeidsmarkt. Grote ingenieursbureaus opereren wereldwijd en zenden medewerkers uit voor meerjarige projecten. Zelfs het traditionele MKB weet beter de weg in het buitenland te vinden, onder meer in het kielzog van Topsector initiatieven. ‘De kennis vermarkten', is het credo. Dus gaan ook onze professionals buitengaats en werken veelal in gemengde teams met lokaal personeel. Buitenlandervaring verruimd bovendien je horizon en staat goed op je CV.

Meer nieuws


Oudere artikelen...

Waternieuws

27.08.2015 Deltares en Universiteit Utrecht brengen wereldwijd grondwaterreserves delta's in kaart

Deltares en de Universiteit Utrecht starten 1 september het vierjarig New Delta-onderzoek. De onderzoekers brengen in kaart hoe de grondwaterreserves van de 40 belangrijkste delta’s ter wereld er voor staan. Daarnaast kijken ze hoe die zullen veranderen door de combinatie van klimaatverandering en een groeiende bevolkingsgroei die steeds meer naar de stad trekt. Verder kijken ze voor het eerst naar deltagebieden en de relatie met zoet en zout grondwater (verzilting).

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO