Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Analytisch chemicus
Als analytisch chemicus bij KWR Watercycle Research Institute ontwikkel je analysemethoden ten behoeve van onderzoeks- en adviesopdrachten voor waterbedrijven en andere opdrachtgevers.

Klik hier voor meer informatie over vacature Analytisch chemicus bij KWR Watercycle Research Institute in Nieuwegein
Senior Afvalwatertechnoloog
Ben jij de top-expert op het gebied van Afvalwatertechnologie? Grontmij zoekt voor haar afdeling Watertechniek een afvalwatertechnoloog die sterk is op inhoud.

Klik hier voor meer informatie over vacature Senior Afvalwatertechnoloog bij Grontmij Nederland in De Bilt
Zoek in 26 vacatures:  
Algemeen nieuws

07.05.2015 Tweede Water Wisselweek

Een dagje meelopen bij een collega in een andere bedrijf, kennis- of overheidsinstelling in de watersector is een snelle en makkelijke manier om de kennisdeling in de sector te vergroten, elkaars werelden beter te leren kennen en het netwerk te versterken. Na het succes van 2014 organiseert Topsector Water dit jaar voor de tweede keer samen met Platform WoW: de Water Wisselweek.

Meer nieuws


Oudere artikelen...

Waternieuws

22.05.2015 "Technische problemen ondergrondse waterberging zijn op te lossen"

Ondergrondse waterberging (OWB) en Aquifer Storage and Recovery (ASR) bieden veelbelovende oplossingen voor de (dreigende) watercrisis. Voorwaarde is dat de waterkwaliteit bij opslag voldoende blijft. Bij KWR Watercycle Research Institute weten ze daar alles van en exporteren ze de kennis naar onder andere Abu Dhabi, de USA en Australië. Een interview met Pieter Stuyfzand, hoogleraar chemische hydrogeologie aan de Vrije Universiteit (VU) en principal scientist bij KWR over de belofte van ondergronds bergen. “De technische problemen zijn serieus, maar wel op te lossen.”

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO