Watervacatures.nl
Alle vacatures in de waterbranche!
Maintenance Engineer
Als Maintenance Engineer bij PWN draag je zorg voor de lange termijnvisie op onderhoud, vervanging en nieuwbouw van drinkwaterinstallaties.

Klik hier voor meer informatie over vacature Maintenance Engineer bij PWN in Heemskerk
Zoek in 22 vacatures:  
Algemeen nieuws

09.04.2015 Jan van Brabant College uit Helmond wint landelijke finale Artcadia

Het Jan van Brabant College uit Helmond heeft de landelijke kunst- en techniekwedstrijd Artcadia gewonnen. Het winnende ontwerp is ‘Bouwmaterialen in de toekomst'; een oplossing om het toekomstige tekort aan bouwmaterialen op te lossen door de inzet van uit zeewier gewonnen bioplastic als nieuwe bouwstof. Na een maanden durende wedstrijd hebben twaalf verschillende scholen woensdag hun kijk op de toekomst gepresenteerd in het Evoluon in Eindhoven. Innovatieve en creatieve ideeën varieerden van een oplossing voor het wereldbevolkingsprobleem door het leefbaar maken van woestijngebieden tot een direct toepasbare duurzame oplossing in de vorm van een sensorgestuurd verkeerslicht.

Meer nieuws


Oudere artikelen...

Waternieuws

25.04.2015 Hoorzitting Tweede Kamer: pleidooi voor onafhankelijk onderzoek afvalwater NAM

De Onderzoeksraad voor de Veiligheid of een andere onafhankelijke instantie moet zich gaan buigen over de risico’s van de afvalwaterinjecties en van het transport daarvan van de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM). Daarop heeft watergraaf Stefan Kuks van Waterschap Vechtstromen afgelopen donderdag in een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer aangedrongen. Ook Twentse gemeenten en de provincie dringen daarop aan.

Lees meer...

Meer nieuws


Oudere artikelen...


techniek: Datastudio | design : Loco Creations - Creative design | CMS | SEO